Hoe Windows Foutcode 0x80070422 te repareren?

Hier in dit artikel gaan we u vertellen over de oplossing van een van de meest geconfronteerd probleem windows Store zal niet openen Foutcode 0x80070422. Hier geven we u instructies om ze te volgen. Laten we dus zonder verdere vertraging aan de slag.

Windows is een van de meest gebruikte besturingssystemen onder de professional. Het is beroemd vanwege de gebruiksvriendelijke interface en professionele functie. Dit besturingssysteem wordt geleverd met veel geavanceerde beveiligingsopties en -functies. Bij elke update van het venster krijgt u een nieuwe functie. Maar soms kunnen sommige Windows-gebruikers er een probleem mee hebben.

Instructie om Windows Store te repareren Kan foutcode 0x80070422 niet openen.

De foutcode 0x80070422 is erg irritant, omdat dit zal voorkomen dat gebruikers de updates downloaden van elke app of software in de vensters, of vanwege deze fout kunt u ook uw Windows Store niet openen, omdat u geen van uw software hebt bijgewerkt of app kan het ook andere problemen veroorzaken. Het beste kun je het oplossen. Volg gewoon de onderstaande instructies.

• Open eerst RUN, u kunt het ook openen door op Windows + R te drukken.
• Typ services.msc erin en druk op enter.
• Klik daarna op Background Intelligent Transfer Service en vervolgens op Cryptographic Service> Windows Update> MSI Installer
• Klik vervolgens met de rechtermuisknop op elk van hen, kies de eigenschappen en zorg ervoor dat het opstarttype is ingesteld op automatisch.
• Als een van de bovenstaande services is gestopt, klik dan op de start onder de servicestatus.
• Klik nu met de rechtermuisknop op Windows Update Service en kies opnieuw opstarten. Klik vervolgens op Toepassen gevolgd door OK en start nu uw pc opnieuw op om alle wijzigingen bij te werken.

Nu heb je het met succes gedaan. Neem contact op met Microsoft Telefoonnummer als u problemen ondervindt of als u na al deze stappen nog steeds problemen ondervindt


Belgische gebruikers kunnen contact opnemen met Microsoft Telefoonnummer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: