Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe iemand op Facebook deblokkeren?

Facebook is een uitstekend platform om foto’s / video’s te plaatsen, berichten te verzenden, spraak- / videogesprekken te voeren, zaken te promoten en updates over actuele zaken over de hele wereld te ontvangen. Hoewel Facebook gebruikers in staat stelt verbinding te maken met nieuwe mensen, ontmoeten sommige gebruikers soms mensen die irritant zijn.

Als je ook last hebt van een dergelijke persoon op Facebook, is er een optie voorzien in je account om te voorkomen dat deze persoon contact met je opneemt op Facebook België. U kunt eenvoudig een persoon in uw Facebook-account blokkeren door de onderstaande instructies te volgen:

Hoe iemand op Facebook te blokkeren

• Meld u in uw browser aan bij uw Facebook-account en klik op het pijltje omlaag in de rechterbovenhoek van de pagina. Dit opent een vervolgkeuzemenu op uw scherm.
• In het vervolgkeuzemenu moet u de optie Instellingen selecteren die u naar de pagina Instellingen van uw account leidt.


• Klik in het gedeelte Instellingen op de optie Blokkeren aan de linkerkant die u naar Blokkeren beheren leidt.
• In het gedeelte Blokkeren beheren moet u naar de gebruikers blokkeren. Hier moet u de naam invoeren van de contactpersoon die u wilt blokkeren.


• Als u klaar bent met het invoeren van de naam van de persoon die u wilt blokkeren, moet u op Blokkeren klikken. Er wordt een vervolgkeuzelijst op uw scherm geopend waarin een lijst met mensen met de naam op uw scherm wordt weergegeven . Vervolgens moet u op de knop Blokkeren klikken naast de persoon die u wilt blokkeren.
• Als u op de blokkeerknop klikt, wordt u gevraagd de actie te bevestigen. Om te bevestigen moet u in het volgende venster op de “Facebook-gebruikersnaam blokkeren” klikken. Op deze manier wordt de persoon geblokkeerd om u te bereiken via zijn Facebook-account.

Als je de persoon die je in je Facebook-account hebt geblokkeerd, later wilt deblokkeren, kun je dit eenvoudig doen door de onderstaande instructies te volgen:

Handleiding voor het deblokkeren van iemand op Facebook

  1. Start by logging in to your Facebook account. Once you are logged in to your Facebook account, you will need to click on the drop-down icon located on the upper-right corner of your account. This will display a drop-down menu on your screen.
  2. From the drop-down menu, click on the Settings option which will direct you to the Settings page of your Facebook account.
  3. In the Settings section, you will need to select the Blocking option located on the left-hand side. This will take you to the Manage Blocking settings page of your account.
  4. In the Manage Blocking section, go to the Block users option and click on the Unblock option located next to the person you wish to unblock.
  5. Clicking on the Unblock option will display a small window on your screen. In the window, some information will be provided which is important to read before confirming the action of blocking. In order to confirm your action, you will need to click on the Confirm button in the window. This will unblock the person in your Facebook account and will allow him to contact you through Facebook

Door de bovengenoemde instructies te volgen, kunt u eenvoudig een persoon in uw Facebook-account blokkeren of deblokkeren. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Facebook Telefoonnummer: + 32-38084741 om Facebook-problemen op te lossen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: