Hoe Facebook-account verwijderen?

Hoevelen van jullie zijn hier om je Facebook-account te verwijderen omdat je een relatiebreuk hebt gehad of omdat je denkt dat je uit de verslaving moet komen. Of er zullen er maar weinigen zijn die zoiets zullen zijn, Goh, mijn moeder wist dat ik Facebook gebruik en moet het verwijderen voordat ze het aan papa laat zien. Dus wat het ook is, maar u moet weten hoe u een Facebook-account kunt verwijderen om van uw probleem af te komen.

HOE FACEBOOK-ACCOUNT VAN APP TE VERWIJDEREN

Dit is eigenlijk de beste remedie om weg te komen van mensen die je niet leuk vindt, het is hoe je een Facebook-account uit de app kunt verwijderen of hoe je een Facebook-account uit de ios-app kunt verwijderen, ze worden allemaal behandeld met een enkele manier om te verwijderen het account en dat is door een browser te gebruiken door in te loggen op uw account of de Facebook-app te gebruiken.

Allereerst moet u uw Facebook-account openen door uw e-mailadres / telefoonnummer samen met het wachtwoord in te voeren.
Daarna, als het eenmaal is geopend, moet u naar de instellingenoptie van uw account gaan, die aanwezig is in de vervolgkeuzelijst van het pijltje naar beneden in de rechterbovenhoek
U komt in de instellingen als de voorlaatste in de lijst, klik erop.
Selecteer de algemene optie in de instellingen en aan de rechterkant vindt u een lijst met naam, gebruikersnaam enzovoort. Daar ga je naar de knop Bewerken (in de vorm van de pen) waarmee je het account direct kunt beheren.
Als u gaat overlijden, dat wil zeggen als u een kankerpatiënt bent en deze wilt verwijderen, kiest u voor de optie om accountverwijdering aan te vragen.
Anders, als u wilt deactiveren, komt u misschien zelfs een dag terug waarop u ervoor kiest om uw account te deactiveren.
Op deze pagina wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren en vervolgens doorgaan.
Er zal een lijst met redenen worden weergegeven die u kunt kiezen wanneer u Fb verlaat.
Als de reden niet wordt opgegeven, kunt u dit in het onderstaande vak uitleggen en kunt u de meldingen die u van Facebook ontvangt ook uitschakelen door op het selectievakje voor afmelden voor e-mail te klikken.
Dan kun je eindelijk op de knop deactiveren klikken, waardoor het account nu wordt gedeactiveerd en je Facebook verlaat.

Mocht u na het proberen van alle bovenstaande oplossingen dit probleem niet kunnen oplossen, bel dan gerust Facebook Telefoonnummer.Facebook Klantenservice bellen, als u uit België komt.

Voor meer informatie klik hier Facebook Contact.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: