Fix Error 0x800ccc0f – Outlook-fout

De 0x800ccc0f-fout is een Microsoft Outlook-fout die aangeeft dat er een probleem is met de e-mailclient of de accountinstellingen van de e-mail die ermee is geconfigureerd. Deze fout treedt meestal op wanneer u e-mail probeert te verzenden en ontvangen met Microsoft Outlook of Outlook Express. De fout wordt voornamelijk veroorzaakt door de manier waarop Windows bepaalde instellingen die zijn verbonden met de e-mailclient die op uw computer is geïnstalleerd, niet kan verwerken of laden. U moet de fout oplossen door ervoor te zorgen dat uw internetverbinding correct werkt en dat uw accountinstellingen correct zijn. In deze zelfstudie leert u hoe u gemakkelijk 0x800ccc0f-fouten op uw pc kunt oplossen.

Wat veroorzaakt fout 0x800ccc0f

“Uw server heeft de verbinding onverwacht verbroken. Mogelijke oorzaken hiervan zijn serverproblemen, netwerkproblemen of een lange periode van inactiviteit. Account. accountnaam, server: ‘servernaam’, protocol: POP3, serverreactie: ‘+ OK’, poort: 110, beveiligd (SSL): nee, foutnummer: 0x800ccc0f

De verschillende 0x800ccc0f-foutmeldingen die op uw scherm verschijnen, worden voornamelijk veroorzaakt door een defecte internetverbinding en een verkeerd geconfigureerd e-mailaccount. Het probleem kan ook worden veroorzaakt door problemen met sommige instellingen in uw systeem. U moet de bron identificeren en de fout efficiënt oplossen – wat kan worden uitgevoerd met behulp van de onderstaande stappen:

Hoe fout 0x800ccc0f te repareren

Stap 1 – Zorg ervoor dat u verbinding heeft met internet en de juiste instellingen heeft

De meest voorkomende oorzaken voor het verschijnen van de foutmelding op uw scherm zijn problemen met de internetverbinding en onjuiste accountinstellingen. U moet ervoor zorgen dat u toegang heeft tot internet door te controleren of alle apparaten, zoals de modem, router en kabel, op uw computer zijn aangesloten en dat ze allemaal correct werken. Controleer vervolgens of de e-mailaccounts die u hebt geconfigureerd met Outlook of Outlook Express correct zijn / zijn ingesteld met het juiste e-mailadres en wachtwoord.

Stap 2 – Maak een nieuw e-mailprofiel aan

Om de fout op te lossen, kunt u een nieuw e-mailprofiel aanmaken in uw Microsoft Outlook, zodat u zeker weet dat er geen problemen zijn met het nieuwe e-mailaccount. Volg deze stappen om een nieuw e-mailprofiel toe te voegen:

Klik op Start> Configuratiescherm> E-mail en klik vervolgens op de knop “Toevoegen”.
Geef de naam op voor het nieuwe profiel en vul vervolgens in het venster “Nieuwe e-mailaccount toevoegen” de naam, het e-mailadres en het wachtwoord in.
Klik op de knop “Volgende” en wacht tot het e-mailprogramma klaar is met het configureren van uw e-mailaccount.
Ga terug naar het gedeelte Profielen van uw e-mail en selecteer het nieuw gemaakte profiel.
Selecteer het keuzerondje “Altijd dit profiel gebruiken” en klik op OK.

Uw e-mail wordt dan geconfigureerd en is klaar voor gebruik met uw nieuw aangemaakte profiel.

Stap 3 – Gebruik een registeropruimer om uw pc te repareren

Het “register” is een veelvoorkomende oorzaak van de 0x800ccc0f-fouten op uw pc, evenals een groot aantal andere ernstige fouten die bijdragen aan de traagheid van uw computer. Het register is een grote en gecompliceerde database waartoe Windows toegang heeft om de vereiste bestands- en programma-instellingen op te halen. Ondanks dat het een sleutelrol speelt in de algehele prestaties van uw systeem, blijft het fouten opstapelen terwijl u uw computer blijft gebruiken.

Het probleem met het register ligt in de manier waarop Windows honderden registervermeldingen tegelijkertijd laadt en deze soms onjuist kan opslaan, waardoor registersleutels beschadigd of beschadigd raken. Om de 0x800ccc0f-fouten op te lossen, moet u uw register opschonen met een betrouwbaar programma voor het opschonen van registers dat uw systeem effectief kan scannen en alle gedetecteerde fouten efficiënt kan herstellen, in vergelijking met het handmatig wijzigen van registerwaarden, wat potentieel gevaarlijk kan zijn en meer kan produceren. fouten. We raden u ten zeerste aan om deze tool te downloaden en te gebruiken om 99% van de systeemfouten op uw pc te verwijderen.Neem bij problemen contact met mij op Telefoonnummer Outlook. U komt uit belgië neem dan contact met mij op Outlook Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Ken de manieren om Windows 10 vanaf USB te installeren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: