Outlook onbekende fout 0x800cce05 | Problemen oplossen en oplossen

Veel mensen weten niet wat een PST-bestand is. Een PST-bestand is een persoonlijk mapbestand in MS Outlook. Het bevat uw berichten en andere Outlook-items. Outlook Unknown error 0x800cce05 treedt op wanneer een PST-bestand corrupt raakt. Het kan ook te wijten zijn aan uw internetbeveiligingssoftware, maar slechts zelden.

Taak ‘abc123@gmail.com – verzenden ’gemelde fout (0x800CCE05):‘ Onbekende fout 0x800cce05 ’. Door deze veel voorkomende problemen met Outlook kunt u geen e-mails verzenden. Hoewel gebruikers kunnen ontvangen, kunnen ze geen e-mails verzenden.

Oplossingen voor Outlook Onbekende fout 0x800cce05

Outlook is een stand-alone software voor e-mailverwerking waarmee gebruikers alle e-mailtaken zonder enige belemmering kunnen beheren en uitvoeren. Het Outlook-pakket bevat een agenda, taakbeheerder, contactbeheerder en alle tools die u nodig heeft voor betrouwbare zelfstandige e-mailsoftware. Als u een ervaren gebruiker bent, is het essentieel om fout 0x800cce05 op te lossen. Ondersteuning is de one-stop-oplossing voor alle foutcodes en daarom heb je geluk.

Sol # 1: Corrupte PST repareren

Schade aan Outlook-gegevensbestanden (PST-schade) kan het gevolg zijn van een aantal redenen. Enkele van de redenen zijn onder meer onjuiste beëindiging van het programma, fouten tijdens een upgradatie, PST-bestand header corruptie, virusaanval, fouten tijdens de installatie van het besturingssysteem, et al. Wat de reden ook is achter de Outlook Unknown Error 0x800cce05, deze kan eenvoudig worden verholpen. Volg onderstaande stappen:

Zoek het standaard PST-bestand dat het Outlook-profiel gebruikt. Configuratiescherm> E-mail> Profiel weergeven> Kies het betreffende Outlook-profiel> Eigenschappen> Gegevensbestanden> u krijgt het standaard PST-bestand binnen een zwarte cirkel met een vinkje.
Start de Outlook Inbox Repair Tool. Open SCANPST.exe> voer de naam in van het bestand dat u wilt scannen> klik op Start.

Oplossing 2: voer SFC-scan (System File Checker) uit

Als u foutcode 0x800cce05 wilt verwijderen, betekent dit dat u de e-mailfunctionaliteit van Outlook terug wilt. De meest bonafide oplossing is System File Checker Scan. Laten we dit doen:

Open Command Prompt> selecteer Command Prompt (Admin)> typ sfc / scannow> druk op Enter. Heb een beetje geduld, als de scan met succes is voltooid, wordt het probleem automatisch opgelost.

Kies ondersteuning voor het grootste gemak

Als geen van de bovengenoemde oplossingen voor u werkt, is er ondersteuning die Microsoft Outlook-ondersteuning op de meest efficiënte manieren biedt. Wij zijn een team van tech-enthousiastelingen en gecertificeerde professionals die de klok rond werken om cent procent klanttevredenheid te genereren.

Of het nu een malware-aanval is of een irritante Outlook Unknown Error 0x800cce05.Mocht u een probleem hebben, neem dan contact met mij op Outlook Nummer. Komt u uit België neem dan contact op met het Outlook Telefoonnummer.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe McAfee Antivirus-fout 12152 of 7305 op te lossen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: