Verificatie op Instagram begrijpen

We hebben de afgelopen maanden enkele wijzigingen aangebracht in het aanvraagproces voor verificatie op Instagram en Facebook. Hier vindt u meer informatie over wat er is gewijzigd, waar u rekening mee moet houden bij het aanvragen van verificatie en andere veelgestelde onderwerpen.

Wat is verificatie?

Op het meest basale niveau is verificatie een mechanisme voor individuen om te verifiëren dat de beroemde accounts die ze volgen of zoeken, zijn wie ze beweren te zijn. Het is een techniek voor individuen om erachter te komen welke accounts echt en opmerkelijk zijn. We beschouwen verificatiebadges niet als een goedkeuring of een belangrijk symbool.

We evalueerden ons verificatieproces als onderdeel van ons doorlopende aandelenwerk en ontdekten dat sommige personen niet zeker waren over het doel van de verificatie, hoe accounts worden geverifieerd en of verificatie de manier waarop een account wordt behandeld op Instagram en Facebook verandert.

We hebben het formulier in de app de afgelopen maanden geüpdatet om het voor individuen iets gemakkelijker te maken om verificatie aan te vragen. We hebben de wijzigingen doorgevoerd zodat mensen beter begrijpen wat er ter verificatie moet worden ingediend en onze normen transparanter zijn. Deze specificaties gelden voor zowel Facebook als Instagram.

Hoe word ik geverifieerd?

Je moet je houden aan onze Servicevoorwaarden en Communityrichtlijnen om geverifieerd te worden. We hebben de volgende items nodig tijdens het aanvraagproces (die direct beschikbaar zijn in de app):

Uw account moet voor een echt persoon, bedrijf of andere rechtspersoon zijn.
Uw account moet een unieke weergave zijn van de persoon of het bedrijf dat het vertegenwoordigt. Opmerkelijke entiteiten (zoals huisdieren of publicaties) mogen ook deelnemen.
Met uitzondering van taalspecifieke accounts, kan er slechts één account per persoon of bedrijf worden bevestigd.
Je moet een openbaar account hebben met een bio, profielfoto en ten minste één bericht.
Uw account moet zijn gekoppeld aan een bekende, vaak gezochte persoon, merk of bedrijf.

We dubbelchecken accounts die in verschillende nieuwsuitzendingen verschijnen. Betaalde en promotionele inhoud worden door ons niet als nieuwsbronnen beschouwd. We hebben onlangs onze lijst met nieuwsbronnen op Instagram en Facebook bijgewerkt met meer diverse verkooppunten, zoals die van extra Black, LGBTQ+ en Latinx-media, evenals meer verkooppunten van over de hele wereld. Dankzij de wijzigingen die we hebben aangebracht, kunnen mensen nu informatie toevoegen over hun publiek, de locatie waar ze het populairst zijn en tot vijf nieuwsberichten om onze teams extra context te geven bij het overwegen van toepassingen.

Wat betekent verificatie en NIET?

Simpel gezegd, verificatie duidt op betrouwbaarheid en belang. Het is geen goedkeuring van ons, en geverifieerd zijn betekent niet dat onze systemen prioriteit zullen geven aan uw materiaal in termen van waar het wordt weergegeven. Door te vertrouwen op bronnen zoals betrouwbare berichtgeving in de pers en het beoordelen van het culturele effect van de persoon, streven we naar neutraliteit in het aanvraagproces voor verificatie. Zijn ze bijvoorbeeld momenteel een belangrijk gespreksonderwerp in hun gemeenschap? Is het waar dat ze de laatste tijd viraal zijn gegaan?

Helaas zijn we ons ervan bewust dat geverifieerde accounts een veiligheidsrisico kunnen vormen voor accounthouders. Hackers kunnen proberen toegang te krijgen tot een geverifieerd account om de badge te verkopen (evenals de zuurverdiende aanhang). We raden ten zeerste aan om geverifieerde accounts in te stellen met tweefactorauthenticatie om te beschermen tegen hacking en om fraude en pogingen tot imitatie te voorkomen.

Kan ik mijn verificatiebadge overzetten naar een ander account?

Accounts die zijn geverifieerd, kunnen hun naam niet wijzigen of hun verificatie overzetten naar een ander account. Het doel van de blauwe badge is om mensen te laten weten dat het account is geverifieerd en dat de persoon is wie hij zegt dat hij is.

Wat gebeurt er als we een verdachte of kwaadaardige verificatie detecteren?

We zullen actie ondernemen als we ontdekken dat verificatie op frauduleuze wijze is verkregen of dat iemand bevestigde accounts aan anderen verkoopt. Om kwaadwillende actoren van Instagram te ontdekken en te verwijderen, voeren we regelmatig controles uit, zowel op als buiten de site. Hier vind je meer informatie over de communityrichtlijnen van Instagram.

We maken voortdurend verbeteringen om ieders ervaring op Instagram en Facebook te verbeteren, en we hopen dat dit stuk verduidelijkt hoe verificatie werkt. Bekijk ons Helpcentrum voor meer informatie over verificatie.Als er een probleem is, neem dan contact met me op via Instagram Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Gegevens herstellen van defecte Samsung EVO SSD‘s

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: