Instagram zegt dat er een fix komt voor de foutmelding ‘Kan feed niet vernieuwen’

Nee, je bent niet de enige. Vanaf 11 augustus meldden sommige Instagram-gebruikers nog steeds problemen, zoals een waarschuwing ‘kon feed niet vernieuwen’ en problemen met de functie Reels. Op Twitter vroegen velen ook: “Is Instagram down?” Toen we ons eerste rapport drie dagen geleden publiceerden, hebben we contact opgenomen met Instagram over het probleem ‘feed kon niet worden vernieuwd’.

Snopes.com heeft eerder vastgesteld dat de problemen reëel waren en dat ze slechts een klein aantal gebruikers troffen, zowel op de mobiele app als op instagram.com in een webbrowser. We hebben geen bewijs gevonden dat de problemen te maken hadden met hacking, phishing, verboden of andere gevolgen voor het schenden van de servicevoorwaarden. Er waren geen andere berichten voor de getroffen gebruikers.

Veranderde wachtwoorden, gewiste cache en gegevens en zelfs het verwijderen en opnieuw installeren van de app waren allemaal pogingen om het probleem op te lossen. Geen van deze initiatieven slaagde erin de problemen op te lossen.

Een onbekend aantal Instagram-gebruikers kon hun hoofdfeeds niet laden of rollen posten vanwege de waarschuwing ‘kon feed niet vernieuwen’ en het probleem met de rollen. Verrassend genoeg hebben deze gebruikers geen problemen gemeld met Instagram Stories, wat een aparte functie is van Instagram Feed en Instagram Reels.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Instagram Bellen.

Je bent ook Lees meer:-GARMIN EXPRESS KAN DE FASE “BESTANDEN DOWNLOADEN” NIET VOLTOOIEN OF FOUTMELDING BIJ INSTALLATIE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: